fredag den 22. februar 2013

Tunfrikadeller



Endnu en omgang tunfrikadeller, denne gang med en smag der er ret tæt på traditionelle frikadeller, og derfor meget velegnet til børn og andre mere konservative spisere :) Konsistensen er lidt blødere end svinekødsvarianten, men godt smager det. Der er en del kartoffel i frikadellerne, så jeg spiste dem som de var med en skål salat. Men de kan også serveres med en pastasalat, kartoffelsalat eller hvad man nu måtte ønske. 


Tunfrikadeller til 2 personer


Ingredienser:

1 dåse tun i vand
½ rødløg
1 spsk. persille
200 g. kogte, mosede kartofler
½ æg
salt og peber
1 citron
2 tsk. olie

Fremgangsmåde:

1. Hæld vand fra tunen og findel den. Rør med hakket løg, hakket persille, kartofler og æg. Krydr med salt og peber.

2. Form 12 frikadeller og steg i olie ca. 5 min på hver side til de er gyldne og med en god stegeskorpe.

3. Server med citronskiver og en god skål salat.

ProPoints: 4 points per person





Ingen kommentarer:

Send en kommentar