Denne burger er overhovedet ikke usund, især ikke hvis man vælger en grov burgerbolle, så gå bare ombord. Der kan med fordel sorteres f.eks. kartoffelbåde og en grøn salat til.
Opskriften er fra Magasinet Mad!, og jeg har kun lavet ganske lidt om på den. Jeg skriver den som jeg har lavet den.
Steakburger med Sennep og Hytteost til 2 personer
Ingredienser:
1 tykstegssteak, ca. 150 g.
salt og friskkværnet peber
2 burgerboller, gerne grove
1 spsk. sennep
1 dl. hytteost
½ potte brøndkarse
1 spsk. hakket persille
Fremgangsmåde:
1. Krydr steak'en med salt og peber og steg den 2-3 min på hver side.
2. Lad den hvile i 5 min og skær den i tynde skiver.
3. Varm burgerbollerne og flæk dem.
4. Smør alle fire halve med sennep og hytteost og drys persille på underbollerne.
5. Læg brøndkarse over persillen og læg steakskiver ovenpå.
6. Læg bollerne sammen og server, evt. med det valgte tilbehør.
Burgerbolle smurt med sennep |
Burgerbolle med sennep, hytteost og persille |
Burger klar til at blive lagt sammen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar