Inspirationen til denne pastaret fandt jeg i magasinet Woman. Ja, der var en tid, for længe siden, før jeg kendte til blade om madlavning, hvor det var det blad jeg købte ;) Retten er baseret på frisk pasta og masser af grønsager og man kan med fordel udskifte grønsagerne med det man lige har i køleskabet. Dog bør tomaterne bevares, da de er en del af "saucen".
Pasta med Skinke og Grønsagssauce til 2 personer
Ingredienser:
250 g. frisk pasta, skær tværs gennem pastaen, så den bliver kortere
1 løg
2 fed hvidløg
4 forårsløg
2 gulerødder
6 tomater
2 dl. grønsagsbouillon
200 g. skinkestrimler
2 spsk. pinjekerner
1 spsk. olie
2 tsk. salt
friskkværnet peber
revet parmesanost
Fremgangsmåde:
1. Hak løg og hvidløg fint, riv gulerødderne, skær tomaterne i små tern og snit forårsløgene.
2. Steg løg og hvidløg i olie til de er klare.
3. Tilsæt gulerod og forårsløg og steg et par minutter.
4. tilsæt tomater og bouillon og kog ca. 10 min.
5. Kog pastaen 3-4 min.
6. Tilsæt skinke, pinjekerner, salt og peber, vend pastaen i.
7. Server med parmesanost på toppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar