Det var meningen at jeg ville bruge en bagekartoffel, men i sne-kaos besluttede jeg, at de almindelige kartofler hjemme i køleskabet snildt kunne bruges ;) Og det gik da også ganske godt! Jeg spiste kartoflerne til en god gammeldags karbonade og en skål salat, men de kan spise til nærmest hvad som helst.
Halve Bagte Kartofler med Fyld til 2 personer
Ingredienser:
4 store kartofler eller 2 bagekartofler
1 porre i meget tynde ringe
1 spsk. olie
salt og peber
50 g. revet ost
3 spsk. Cheasy Fraiche
Fremgangsmåde:
1. Bag kartoflerne til de er møre (de skal ikke pakkes ind i staniol), skær dem igennem på tværs og skrab indmaden ud.
2. Steg porrerne i olie ved middel varme til de er møre.
3. Rør kartoffelindmad med porre, ost og Cheasy fraiche og smag til med salt og peber.
4. Hæld fyldet i kartoffelskallerne og gratiner dem i ovnen 20 min ved 200 grader.
5. Server til kød og med en skål salat.
Ser lækkert ud. Mange spændende opskrifter at finde her :) glædelig jul
SvarSletMange tak :) Jeg har lige været inde og kigge på din blog, og den ser bestemt også interessant ud. Så jeg kommer nok tilbage :)
SvarSletGlædelig jul