Pitabrød: Når jeg varmer pitabrød, gør jeg først pitabrødene temmeligt våde. Derefter rister jeg dem på brødristeren. På den måde bliver selv de billigste pitabrød lækre og bløde indeni og sprøde udenpå.
Hjemmelavet Kebab i Pitabrød til 2 personer
Ingredienser:
½ løg i skiver
200 g. mørt oksekød i strimler
2 tsk. olie
½ tsk. spidskommen
½ tsk. paprika
1½ dl. Cheasy Fraiche
1 fed hvidløg, presset
½ bdt. dild, finthakket
salt
2 dl. strimlet salat
1 tomat i skiver
1/4 agurk i skiver
4 pitabrød
Fremgangsmåde:
1. Bland løg, oksekød, spidskommen og paprika og lad det trække lidt.
2. Rør Cheasy fraiche med hvidløg og dild og smag til med salt.
3. Gør grønsagerne klar og lun pitabrødene (se ovenfor).
4. Varm olien på en pande og steg kød og løg et par minutter. Krydr med salt.
5. Fyld pitabrød med grønsager og kød og dryp med dressing.
ProPoints: 14 points per person
Ingen kommentarer:
Send en kommentar