torsdag den 20. december 2012

Pasta med Julepølse og Soltørrede Tomater




Jeg kigger tit efter opskrifter på BBC good food, og en af de ting jeg ofte støder på er friske pølser - altså pølser der ikke er kogt, som f.eks. medisterpølse. Pølserne bruges oftest uden tarmen - indholdet presses altså ud og bruges som en fars. Det er naturligvis muligt at lave en fars selv, men de færdige pølser er tit krydret anderledes eller mere utraditionelt og giver derfor et andet resultat.



Pasta med Julepølse og Soltørrede Tomater til 2 personer

Ingredienser:

120 g. pasta
3 julepølser eller anden frisk pølse (julepølser kan købes i Coops butikker)
70 g. hakkede soltørrede tomater
1 spsk. olie fra de soltørrede tomater
½ dl. hakket persille
salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen.

2. Tryk farsen ud af pølserne og del i små kødboller. 

3. Varm olien på en pande og steg kødbollerne 5-10 min til de er gennemstegte.

4. Tilsæt hakkede soltørrede tomater og persille, steg kort.

5. Tilsæt pasta og steg et par minutter. Krydr med salt og peber.

6. Server med en skål salat. 

ProPoints: 15,5 points per person




Ingen kommentarer:

Send en kommentar