mandag den 24. december 2012

Svinekoteletter med Chili og Lime




Midt i al juleriet og de uendelig mængder fedt og sukker får jeg tit lyst til noget let og mere sommerligt. I aftes blev det til en lækker ret med svinekoteletter og en salat med et dejlig let og asiatisk strejf.

Svinekoteletter med Chili og Lime til 2 personer


Ingredienser:

2 svinekoteletter
2 fed hvidløg
1 tsk. sambal oelek
4 spsk. frisk koriander
2 spsk. limesaft
2 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
3 gulerødder
1 peberfrugt
1 rødløg

Fremgangsmåde:

1. Blend hvidløg, sambal oelek, koriander, limesaft, olie og salt til en jævn marinade. 

2. Pensl koteletterne med halvdelen af marinaden og lad dem trække 10-20 min. 

3. Riv gulerødderne groft, skær peberfrugten i små tern og hak rødløget fint. Bland grønsagerne med resten af marinaden. 

4. Steg koteletterne i olie 2 min på hver side og server med salaten og f.eks. ris. 

ProPoints: 5,5 points per person






Ingen kommentarer:

Send en kommentar