torsdag den 17. januar 2013

Tunburger


Sund mad er januarmad, men det gør vel ikke noget, at den sunde mad er camoufleret som fastfood? Jeg fandt denne burger i et ugeblad, og den blev lynhurtigt en favorit. Den fint krydrede tunburger og den pikante dressing går super godt hånd i hånd, og  med en god salat har man lynhurtigt et sundt og nærende burgermåltid :)

Tunburger til 2 personer


Ingredienser:

Burger:
1 dåse tun i vand
1 tsk. sennep
40 g. rasp
revet skal af 1 citron
3 spsk. hakket persille
1 æg
1/4 løg, hakket
salt 
friskkværnet peber
2 tsk. olie

Dressing:
1 dl. Cheasy Fraiche
1 tsk. sennep
1 spsk. hakket løg
15 skiver agurkesalat i tern
2 spsk. hakket persille
salt
friskkværnet peber

Desuden:
2 store fuldkornsburgerboller
rucola

Fremgangsmåde:

1. Rør afdryppet tun sammen med resten af ingredienserne med undtagelse af olie.

2. Form 2 store flade bøffer og lad dem hvilke i køleskabet 10 min.

3. Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber. 

4. Varm burgerbollerne.

5. Steg tunbøfferne i olie 4 min på hver side.

6. Smør underen i hver bolle med dressingen, læg rucola og tunbøf ovenpå og læg overen øverst. Server med en god salat. 

ProPoints: 11 point pr. burger

Ingen kommentarer:

Send en kommentar