Sider

mandag den 21. oktober 2013

Lynhurtig Curry med Rejer



Denne lynhurtige hverdagscurry kan få den geografiske identitet du ønsker. Bruger du almindelig rød, gul eller grøn karrypasta, som kan købes i supermarkedet, så vil den blive øst-asiatisk. Bruger du derimod f.eks. korma-karrypasta, så vil den blive indisk. Jeg brugte en gul karrypasta, og skriver derfor dette i opskriften. 

Lynhurtig Curry med Rejer til 2 personer


Ingredienser:

2 spsk. gul karrypasta
2 tsk. olie
1 løg
2 fed hvidløg
250 g. rejer
400 g. tomatpassata
1 bdt. koriander
100 g. basmatiris

Fremgangsmåde:

1. Hæld risene i en gryde og tilsæt godt med vand og 1 tsk. salt. Bring i kog og kog under låg ved svag varme 10 min. Hæld vandet fra og hæld risen tilbage i gryden. Lad den trække 10 min.

2. Snit løg, hvidløg og koriander fint.

3. Svits løg og hvidløg i olie ved middel varme 3-4 min.

4. Tilsæt karrypasta og steg 2 min. 

5. Tilsæt passata og bring i kog. Lad det koge ca. 5 min ved kraftig varme, så det tykner lidt. Smag til med salt.

6. Tag gryden af varmen og tilsæt rejer og koriander. Lad det stå 1 min og varme. Server med ris.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar