Sider

onsdag den 16. december 2015

Oksegryde med Kartoffelmos




Normalt er jeg ikke den store fan af pulversaucer og lignende, men af og til er det ok at skyde genvej, og i denne ret har jeg brugt et brev Ungarsk paprikaret fra Knorr til at krydre med.

Oksegryde med Kartoffelmos til 4 personer


Ingredienser:

400 g. hakket oksekød
1 spsk. olie
1 løg, skiver
2 rød peber, strimler
1 ps. Knorr Ungarsk paprikaret
2 dl. vand
3 dl. mælk
salt og peber

3-4 bagekartofler, store tern
1 dl. mælk
salt

Fremgangsmåde:

1. Kog kartoflerne i usaltet vand 15-20 min.  

2. Svits løg og kød i olie i en gryde.

3. Tilsæt peberfrugt, Ungarsk paprikaret, vand og mælk og bring i kog. Simrer 10 min uden låg. 

4. Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem med en el-mikser. Tilsæt mælk til konsistensen er god og smag til med salt.

5. Smag kødretten til med salt og peber og server med kartoffelmosen og en skål salat. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar