tirsdag den 5. januar 2016

Tærte med Serranoskinke og Persille






En virkelig nem tærte, der gør sig rigtig godt, når veninder kommer på besøg. Det er en rigtig kvinderet serveret med en grøn salat med tomater og pinjekerner.


Tærte med Serranoskinke og Persille til 4 personer


Ingredienser:

1 tærtebund, gerne fuldkorn
4 æg
1 dl. madlavningsfløde
1 lille potte persille, hakket
2 spsk. hakkede soltørrede tomater
ca. 80 g. serranoskinke, i strimler
salt og peber
50 g. revet ost

Fremgangsmåde:

1. Læg tærtebunden i et tærtefad og bag 6 min ved 200 grader.

2. Pisk æggene sammen med fløde og rør persille, soltørrede tomater og skinke i. Krydr med salt og peber.

3. Hæld fyldet på tærtebunden, drys med ost og bag 25 min ved 200 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar