Sider

mandag den 19. september 2016

Æggekage med Squash og Majs




Æggekage er rigtig god vegetarmad. Æggene mætter godt og der er mange muligheder for at variere fyldet og bruger resterne i køleskabet.

Æggekage med Squash og Majs til 2 personer


Ingredienser:

1 dl. mælk
½ spsk. maizena
2 æg
salt og peber

200 g. majs
1 lille squash i tern
1 tsk. olie
½ håndfuld timian, hakket
100 g. cherrytomater, halve

200 g. groft brød

Fremgangsmåde:

1. Rør mælk og maizena sammen og pisk æggene i. Krydr med salt og peber.

2. Steg squash og majs i olie på en pande og krydr med salt, peber og timian.

3. Læg grøntsagerne i et smurt ovnfast fad og hæld æggemassen over.

4. Læg tomaterne ovenpå æggekagen og sæt den i ovnen 20 min ved 200 grader til den er helt stivnet.

5. Server med brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar