Sider

fredag den 7. april 2017

Kanelsnegle




Alle kan lide kanelsnegle, så det er den sikre kage til brunch eller kaffen. Og de er nemme at bage.

Kanelsnegle, 16 stk


Ingredienser:

50 g. gær
1½ dl. mælk
1 spsk. sukker
½ tsk. salt
1 æg
100 g. blødt smør
ca. 350 g. mel

100 g. blødt smør
100 g. brun farin
1 spsk. kanel

100 g. flormelis
1 spsk. vand

Fremgangsmåde:

1. Rør gæren ud i mælk og tilsæt sukker, salt, æg og smør.

2. Tilsæt melet lidt ad gangen og ælt dejen godt. 

3. Lad dejen hæve tildækket og lunt 1 time.

4. Rør smør, farin og kanel sammen. Det er nemmest i en el-mikser.

5. Rul dejen ud til 30 x 50 cm., smør kanelsmørret på og rul sammen. Skær i 16 skiver og læg på bagepapir på en bageplade. Tryk dem evt. lidt flade. Hæver lunt og tildækket 2o min.

6. Bag sneglene 15-20 min ved 225 grader og lad dem køle af.

7. Rør flormelis og vand sammen og pynt sneglene med glasur. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar