En nærmest traditionel lasagne hvor kødet er erstattet af grønsager og osten giver fylde og smag.
Vegetarlasagne til 2 personer
Ingredienser:
1 lille squash, skiver
1 lille aubergine, skiver
1 spsk. olie
1 gulerod, revet
1 løg, finthakket
1 fed hvidløg, hakket
½ bdt. persille, hakket
1 spsk. olie
½ ds. hakkede tomater
35 g. koncentreret tomatpure
salt og peber
1 kugle mozzarella
2 dl. bechamel- eller mornaysauce
150 g. lasagneplader
50 g. revet parmesan
Fremgangsmåde:
1. Steg aubergine og squash i olie til det er gyldent på begge sider.
2. Steg gulerod, løg, hvidløg og persille i olie et par minutter.
3. Tilsæt hakkede tomater og tomatpure, kog igennem og krydr med salt og peber.
4. Læg lidt tomatsauce i bunden af et ovnfast fad og læg lasagneplader over. Læg tomatsauce, grønsagsskiver, mozzarella og bechamelsauce lagvis. Slut med bechamelsauce.
5. Drys med parmesan og sæt i ovnen 30 min ved 200 grader.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar