onsdag den 7. marts 2018

Boller i Tomatsauce med Kikærter




Nem mad i ovnen, der igen kan laves med enten hakket oksekød eller plantefars.

Boller i Tomatsauce med Kikærter til 2 personer


Ingredienser:

1 løg, hakket
2 fed hvidløg, hakket
½ ds. hakkede tomater
½ dl. grønsagsbouillon
1 tsk. oregano
1/4 tsk. sukker
½ ds. kikærter, skyllede og afdryppede
200 g. plantefars eller hakket oksekød
50 g. revet ost (evt. vegansk)
basilikum, hakket

Desuden: olie, salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Steg løg og hvidløg i olie et par minutter.

2. Tilsæt hakkede tomater og bouillon. Kog 5 min. 

3. Krydr med oregano, salt, peber og sukker og rør kikærter i. Hæld i et ovnfast fad.

4. Ælt plantefars eller kød med revet ost, salt og peber og form 16 kødboller. Læg dem i tomatsaucen og sæt i ovnen 15-20 min. Server med pasta eller kartofler og en god salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar