Dejlig pasta med laks og årstiderne lækreste råvarer. Og så tager det kun 20 min.
Forårspasta med Laks til 2 personer
Ingredienser:
150 g. pasta, gerne fuldkorn
2 stykker laks
300 g. asparges, snitter
2½ dl. madlavningsfløde
1 håndfuld citronmelisse, hakket
Desuden: olie, salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Kog pastaen i letsaltet vand.
2. Steg laksen på alle sider i olie til den netop er gennemstegt. Krydr med salt og peber.
3. Varm fløden i en lille gryde og kog asparges heri 2 min.
4. Tilsæt det meste af citronmelissen og krydr med salt og peber.
5. Hæld vandet fra pastaen og dryp lidt af. Rør i aspargesfløden.
6. Anret pastaretten i to skåle og fordel laks i flager ovenpå. Drys resten af citronmelissen øverst.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar