Jeg har for første gang bestilt en decideret måltidskasse fra aarstiderne.dk - den veganske kasse - så i denne uge kommer nogle af opskrifterne derfra. Det virker pt. som en virkelig god kasse og jeg tror, at jeg bliver glad for den.
I dag stod menuen på veganske hotdogs med rødkålssalat. I opskriften var der også en ordentlig portion kartoffelbåde, men der var rigeligt mad uden kartoflerne, så dem lod jeg ligge i køleskabet.
Veganske Hotdogs med Rødkålssalat til 2 personer
Ingredienser:
½ rødkål, fintsnittet
½ citron, saft
1 spsk. olivenolie
salt
2 snackagurker, tynde skiver
1 dl. eddike
4 spsk. sukker
salt
4-8 veganske pølser
olie til stegning
4 pølsebrød, gerne fuldkorn
1/4 rødløg, finthakket
ketchup, sennep, ristede løg
Fremgangsmåde:
1. Bland kålen med citronsaft, olie og salt og og lad den trække.
2. Varm eddiken lidt op og rør sukker og salt ud heri. Læg agurkeskiverne i og lad dem trække.
3. Steg pølserne i olie på en pande.
4. Varm pølsebrødene i ovnen eller på brødristeren.
5. Flæk brødene og fyld dem med pølser, sennep, ketchup, rødløg, ristede løg og agurker. Server med kålsalaten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar