Endnu en af de gode fra aarstiderne. En smagfuld korma med fyldig mandelsauce, kikærter og masser af grønt. Jeg spiste tortillas til, men du kan sagtens servere kogte ris, hvis du foretrækker det.
Mandlerne skal sættes i blød dagen i forvejen.
Kikærter i Korma med Tomat og Mandelcreme til 2 personer
Ingredienser:
30 g. mandler
1 dåse kikærter (drænet og skyllede)
1 løg (hakket)
1 fed hvidløg (hakket)
100 g. grønne bønner (nippede og i snitter)
1 lille squash (små tern)
1 spsk. korma karrypasta (eller anden indisk karrypasta)
200 g. cherrytomater (kvarte)
½ rød chili (hakket)
2-4 små fuldkornstortillas
Desuden: olie, salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Læg mandlerne i en plastbøtte med 2 dl. vand, læg låg på og sæt i køleskabet til næste dag.
2. Kom mandlerne i en minihakker eller blender sammen med udblødningsvandet og blend til en jævn creme.
3. Steg løg, chili og hvidløg i lidt olie et par minutter.
4. Tilsæt bønner og squash og steg 3-4 min.
5. Tilsæt karrypasta og vend godt rundt. Tilsæt kikærterne.
6. Tilsæt mandelcreme og tomater, bring i kog og kog nogle minutter.
7. Smag til med salt og peber og server med lune tortillas.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar