Nem og sund aftensmad med en bund af quinoa og masser af sprøde grøntsager og ristede mandler.
Quinoa Bowl med Stegte Svampe, Bønner og Ristede Mandler til 2 personer
Ingredienser:
150 g. quinoa
20 g. mandler
2 portobellosvampe (tern)
200 g. grønne bønner (nippet og i halve)
1 broccoli (små buketter)
1 citron
1 tomat (tern)
Desuden: olie, salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Kog quinoa i 3 dl. letsaltet vand 10 min, tag den af varmen og lad den trække 5 min.
2. Rist mandlerne på en tør pande til de bliver mørkere og dufter ristede. Tag dem af panden og hak dem groft.
3. Steg svampene 3-4 min i lidt olie. Krydr med salt og peber. Tag af panden.
4. Kog bønnerne 3 min i letsaltet vand.
5. Steg broccoli ca. 5 min i lidt olie og krydr med salt og peber.
6. Vend quinoa med citronsaft, lidt olivenolie, salt og peber. Anret i to skåle.
7. Top skålene med broccoli, bønner, svampe, tomat og mandler.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar