Sider

torsdag den 5. juli 2018

Asiatisk Laks med Sprød Topping



Masser af sprøde grøntsager, lækker velstegt laks og sprød topping med peanuts og rasp.




Asiatisk Laks med Sprød Topping til 2 personer

Ingredienser:

2 peberfrugter (store strimler)
1 bdt. forårsløg (3 cm lange stykker)
150 g. sukkerærter
1 rød chili (strimler)
2 cm. ingefær (hakket)
2 laksefileter uden skind
1 spsk. sojasauce
saft af 1 lime
½ spsk. olie

25 g. peanuts
1/4 bdt. koriander
revet skal af ½ lime
1 spsk. rasp
½ spsk. olie

Fremgangsmåde:

1. Vend peberfrugt, forårsløg, sukkerærter, chili og ingefær med sojasauce, limesaft og olie. Krydr med salt og peber.

2. Læg det hele i et ovnfast fad og sæt i ovnen 15 min ved 200 grader.

3. Hak peanuts og koriander i en minihakker og rør det sammen med limeskal, rasp og olie. 

4. Læg laksen over grøntsagerne og fordel topping herpå. Bag 8 min ved 200 grader.

5. Server med godt brød eller ris.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar