Ovnbagt Pasta med Bacon og Spinat til 2 personer
Ingredienser:
110 g. pasta
150 g. bacon i skiver
400 g. flødestuvet spinat (fra frost)
1 fed hvidløg, hakket
salt og friskkværnet peber
50 g. revet ost
Fremgangsmåde:
1. Kog pastaen og lad den dryppe af.
2. Skær baconskiverne i 4 og steg dem sprøde. Lad dem dryppe af på køkkenrulle.
3. Varm spinaten op i en gryde og tilsæt bacon, pasta, hvidløg, salt og peber.
4. Rør osten i og hæld i et smurt ildfast fad.
5. Gratiner 20 min ved 200 grader.
Hvor mange personer er dette til? Det lyder ikke af meget, men det lyder til gengæld rigtig lækkert! Tror jeg vil prøve det med skinke i stedet for, eller endda sammen med bacon.
SvarSletOpskriften er til to personer - og jeg vil mene at det er to kvinder der ikke spiser alt for voldsomt. Du ganger bare op :)
Slet