mandag den 31. december 2012

Krydrede Kebabs i Tortilla




Så blev det nytårsaften, og jeg har lavet tun mousse, som jeg skal have med til forret. Jeg får dog ikke tid til at skrive om den idag, så i stedet må I  nøjes med denne lækre "dagen derpå" ret, til imorgen :) Tun moussen skal nok komme en af dagene :). Godt nytår til alle! :D

Der er ikke ret mange grænser for, hvad man kan putte i en majstortilla, og der er mange muligheder for at lave et simpelt og nemt måltid, som alligevel smager af forkælelse.



Krydrede Kebabs i Tortilla til 2 personer


Ingredienser:

200 g. hakket oksekød 3-5 %
2 spsk. fintrevet parmesan
1 tsk. timian
salt og friskkværnet peber
4 små majstortillas
1 dl. Cheasy Fraiche 
1 fed hvidløg
2 dl. majs
Snittet icebergsalat

Fremgangsmåde:

1. Rør kødet med ost, timian, salt og peber og form til 8 små pølser, som steges i olie. 

2. Lun tortillaerne og rør presset hvidløg i Cheasy Fraiche.

3. Fyld hver tortilla med salat, majs, Cheasy Fraiche og 2 kebabs. Server

ProPoints: 12 points per person



Ingen kommentarer:

Send en kommentar