Sider

tirsdag den 27. januar 2015

Grillstegt Limekylling




Vi kender alle den hurtige aftensmad, hvor vi bare lige steger noget kylling og laver en salat. Vi krydrer måske kyllingen, men gør ikke det helt store ud af det. Men det er nemt at gøre kyllingen endnu bedre, hvis man bare planlægger nok til at kunne marinere den et par timer i forvejen eller allerbedst - aftenen før. Jeg spiste kyllingen med ris og en skål salat. 

Ugens tema: Kylling

Grillstegt Limekylling til 2 personer


Ingredienser:

250 g. kyllingebryst
2 cm. ingefær
2 fed hvidløg
½ spsk. sojasauce
1 lime
friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

1. Riv ingefær og pres hvidløg. Rør det sammen med sojasauce, revet skal af ½ lime og saften af hele limefrugten. Krydr med peber.

2. Skær nogle dybe snit i kyllingebrystfiletterne læg i en plastbøtte. Hæld marinaden over og vend kyllingen i den. Sæt i køleskabet et par timer eller gerne til næste dag.

3. Steg kyllingen 5-6 min på hver side på en grillpande eller grillen udenfor. Du kan også stege i lidt olie på en almindelig stegepande, hvis du ikke har en grillpande. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar