Ugens tema: Tortellini
Tortellini behøver slet ikke serveres som en traditionel pastaret. Her indgår den i en lynhurtig suppe, der minder meget om en minestrone. Suppen er et komplet og mættende måltid, og man behøver ikke yderligere tilbehør.
Tomatsuppe med Tortellini og Basilikum til 2 personer
Ingredienser:
2 tsk. olie
2 gulerødder
1 løg
½ liter grønsagsbouillon
½ dåse hakkede tomater eller passata
2 fed hvidløg
120 g. ærter
120 g. edamamebønner
150 g. tortellini (valgfrit fyld)
1 håndfuld frisk basilikum
20 g. revet parmesan
Fremgangsmåde:
1. Varm olien i en gryde og steg finthakket løg og gulerødder i små tern ca. 5 min ved middel varme.
2. Tilsæt bouillon, hakkede tomater og finthakket hvidløg og kog under låg 5 min.
3. Tilsæt ærter og edamamebønner og kog videre 5 min. Smag til med salt og peber.
4. Tilsæt tortellini og kog et par minutter til den er mør. Rør basilikum i og server i dybe skåle drysset med parmesanost.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar