Ugens tema: Tortellini
Den her ret giver mad på bordet i løbet af ti minutter. Så bliver det simpelthen ikke nemmere, især ikke hvis du har lavet en ekstra stor skål salat dagen i forvejen. Og smagen er helt i top.
Tortellini med Cherrytomat og Persille til 2 personer
Ingredienser:
250 g. tortellini
2 tsk. olie
250 g. cherrytomater
1 potte persille (eller 40 g. fra frost)
3 spsk. revet parmesan
Fremgangsmåde:
1. Kog tortellini i saltet vand 2-3 min og hæld vandet fra. Gem lidt af vandet.
2. Halver tomaterne og steg dem et par minutter i olie på en pande.
3. Tilsæt pasta, hakket persille, 2/3 af parmesanosten og lidt kogevand. Lad det koge kort.
4. Smag til med salt og peber og server drysset med resten af parmesanosten.
syngtuoKprod-nu-Mobile Kenneth Shamburger https://wakelet.com/wake/BO30ujSS2ysRxHVvElZiI
SvarSletsethobuni