Ugens tema: Burger
I dag er der fisk i burgeren. Når fisk lægges ind i en burger, kan det ofte være meget nemmere at få børn (og små voksne) til at spise fisk. For os der er vilde med fisk er det bare et lækkert alternativ til oksekødet. Denne burger er ikke særlig kraftigt smagende, den er mild og lad smagsnuancerne træde frem.
Fiskeburger til 2 personer
Ingredienser:
300 g. hvid fisk (torsk, rødspætte, pangasius eller lign.)
2 tsk. sennep
2 tsk. kapers
1 lille løg
salt og peber
1 spsk. flydende margarine eller smør
½ dl. creme fraiche
3 tsk. citronsaft
1 håndfuld frisk basilikum
salt og peber
4 små burgerboller (gerne fuldkorn)
salatblade
2 tomater i skiver
Fremgangsmåde:
1. Læg fisk, sennep, kapers, løg i både, salt og peber i en minihakker og hak til en fars.
2. Form 4 flade bøffer og steg i margarine ca. 3 min på hver side.
3. Varm burgerbollerne.
4. Rør creme fraiche med citronsaft, finthakket basilikum, salt og peber.
5. Smør bollerne med creme fraiche. Læg salat, fisk og tomat i og server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar