Sider

fredag den 6. marts 2015

Stegt Laks med Lun Bønnesalat




Ugens tema: Blåbær

I dagens opskrift indgår blåbær i en lun bønnesalat, og de byder ind med en lækker sødme. Bærerne varmes ikke men bliver lunet af bønnerne, og det frigiver en særligt sød smag og dæmper syrligheden. Hvis man hellere vil have et stykke kylling eller svinekød til, kan det sagtens erstattes. Jeg spiste desuden kartoffelbåde til retten. 

Stegt Laks med Lun Bønnesalat til 2 personer


Ingredienser:

2 stykker laks
2 tsk. olie

300 g. grønne bønner
½ rødløg
200 g. blåbær
½ potte basilikum
1 spsk. balsamico
½ spsk. olie
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog bønnerne 2-3 min i letsaltet vand og hæld vandet fra. Steg samtidig laksen til den netop er gennemstegt.

2. Hak rødløg fint og bland med blåbær, finthakket basilikum, balsamico og olie. Krydr med salt og peber.

3. Vend bønnerne med blåbærblandingen og server med stegt laks. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar