En lidt alternativ hønsesalat, der gør sig rigtig godt på påskebordet. Æblerne giver salaten en sødme, der står rigtig fint til den skarpe karry.
Hønsesalat med Karry og Æble til 4 personer
Ingredienser:
2 kyllingebryster
2 forårsløg
1 æble
4 kviste estragon
½ dl. mayonnaise
1 dl. creme fraiche
1 tsk. sennep
1 spsk. karry
salt og peber
1 pakke bacon i skiver
Fremgangsmåde:
1. Kog kyllingebrysterne 15 min i letsaltet vand. Lad dem køle af.
2. Pluk kyllingekødet i mindre stykker, så det trevler. Bland det med finthakket forårsløg, æble i små tern og finthakket estragon.
3. Rør mayonnaise sammen med creme fraiche, sennep, karry, salt og peber og vend det i fyldet.
4. Steg bacon sprød og lad det dryppe af på køkkenrulle. Anret hønsesalaten med bacon på toppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar