torsdag den 16. april 2015

Salat af Grønne Asparges med Rejer og Mynte





Ugens tema: Asparges

Denne salat kan både være en fyldig forret og en lækker, let frokost. Jeg havde den med som madpakke på jobbet, og det var dejlig sommerligt med et godt stykke brød til.


Salat af Grønne Asparges med Rejer og Mynte til 2 personer


Ingredienser:

250 g. grønne asparges
1 squash
200 g. rejer

1 citron
2 tsk. olivenolie
½ forårsløg
1 håndfuld mynte
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Skær asparges i mundrette snitter og blancher dem 2 min i kogende letsaltet vand. Overhæld dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af.

2. Skær squash i mindre stykker og bland med asparges og rejer.

3. Riv 2 tsk. citronskal og pres 2 spsk. citronsaft. Bland det med olivenolie, finthakket forårsløg og grofthakket mynte. Smag til med salt og peber.

4. Vend salaten med dressingen lige før servering. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar