Ugens tema: Asparges
Lækker sommerlig mad med en kraftig creme fraiche dressing i stedet for sauce. Jeg serverede ovnstegte kartofler til, som også smagte godt med dressingen.
Grillstegte Mørbradbøffer og Asparges til 2 personer
Ingredienser:
500 g. asparges
2 tsk. olie
250 g. svinemørbrad
2 dl. creme fraiche
½ bdt. persille
½ bdt. purløg
2 små skalotteløg
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Bræk enden af asparges og pensl dem med halvdelen af olien. Steg dem på en grillpande 3-4 min.
2. Afpuds mørbraden og skær den i 6 skiver. Pensl dem med olie og krydr med salt og peber. Steg dem på grillpanden.
3. Rør creme fraiche sammen med finthakket persille, purløg og skalotteløg og smag til med salt og peber.
4. Server mørbrad med asparges og dressing og f.eks. ovnstegte kartofler.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar