søndag den 19. april 2015

Pasta med Kylling og Asparges




Ugens tema: Asparges

Denne opskrift afrundet emnet Asparges. I næste uge handler det om hakket svinekød - en ingrediens mange af os jævnligt hiver op af fryseren og som kan bruges til meget andet end frikadeller og krebinetter.

Pasta med Kylling og Asparges til 2 personer


Ingredienser:

500 g. asparges
1 citron
50 g. bacon i skiver
100 g. pasta
1,5 dl. madlavningsfløde
2 stk. kyllingebryst
20 g. revet parmesan
salt, peber og muskatnød

Fremgangsmåde:

1. Steg bacon sprødt på en slip let pande. Læg dem på køkkenrulle. 

2. Krydr kyllingebryst med salt og peber og steg i baconfedtet.

3. Kog pastaen i saltet vand. Dryp grundigt af.

4. Knæk enderne af asparges og skær dem i snitter. Tag hovederne fra og kog 4 min i letsaltet vand. Tilsæt hovederne og kog yderligere 1 min. Overhæld med koldt vand og dryp grundigt af.

5. Skræl citronen og fjern de hvide hinder. Del i både og skær i ret små tern. 

6. Bring madlavningsfløden i kog og tilsæt citron, kylling i tern og asparges. Varm igennem. 

7. Tilsæt pasta og parmesan og smag til med muskat, salt og peber.

8. Anret pastaretten i to dybe tallerkener og pynt med bacon på toppen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar