Ugens tema: Asparges
Denne opskrift afrundet emnet Asparges. I næste uge handler det om hakket svinekød - en ingrediens mange af os jævnligt hiver op af fryseren og som kan bruges til meget andet end frikadeller og krebinetter.
Pasta med Kylling og Asparges til 2 personer
Ingredienser:
500 g. asparges
1 citron
50 g. bacon i skiver
100 g. pasta
1,5 dl. madlavningsfløde
2 stk. kyllingebryst
20 g. revet parmesan
salt, peber og muskatnød
Fremgangsmåde:
1. Steg bacon sprødt på en slip let pande. Læg dem på køkkenrulle.
2. Krydr kyllingebryst med salt og peber og steg i baconfedtet.
3. Kog pastaen i saltet vand. Dryp grundigt af.
4. Knæk enderne af asparges og skær dem i snitter. Tag hovederne fra og kog 4 min i letsaltet vand. Tilsæt hovederne og kog yderligere 1 min. Overhæld med koldt vand og dryp grundigt af.
5. Skræl citronen og fjern de hvide hinder. Del i både og skær i ret små tern.
6. Bring madlavningsfløden i kog og tilsæt citron, kylling i tern og asparges. Varm igennem.
7. Tilsæt pasta og parmesan og smag til med muskat, salt og peber.
8. Anret pastaretten i to dybe tallerkener og pynt med bacon på toppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar