En god hverdagspasta med røget laks og en carbonara-style sauce. Jeg brugte bladbeder som grønt, men det kan lige så vel være frisk spinat.
Spaghetti med Røget Laks til 2 personer
Ingredienser:
150 g. spaghetti, gerne fuldkorn
300 g. spinat, bladbeder eller lignende, strimler
40 g. revet parmesan
2 æg
1½ dl. madlavningsfløde
100 g. røget laks, strimler
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Kog spaghetti i letsaltet vand.
2. Pisk æg, madlavningsfløde og halvdelen af osten sammen og krydr med salt og peber.
3. Læg spinat/bladbeder i gryden til pastaen de sidste 3 min.
4. Hæld vand fra pasta og grønt og lad pastaen blive i gryden. Den skal ikke tilbage på varmen.
5. Vend æggesaucen i pastaen og rør godt i et minut.
6. Vend laksen i og server med et drys parmesan og en skål salat eller f.eks. kogt broccoli.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar