lørdag den 10. marts 2018

Kartoffel- og Grøntsagsfad med Chorizo



På hverdage kan det være rart at frigøre noget tid i køkkenet. Denne ret er hurtigt at gøre ovnklar, og så skal den bare passe sig selv, så du kan lege med ungerne, vaske op eller drikke en kop kaffe.

Grøntsagerne kan nemt skiftes ud med dem, du bedst kan lid, eller det du lige har i køleskabet.

Kartoffel- og Grøntsagsfad med Chorizo til 3-4 personer


Ingredienser:

600 g. kartofler, skiver
200 g. gulerødder, skiver
½ fennikel, skiver
1 løg, halve ringe
150 g. grønkål, grofthakket
½ blomkål, små buketter
2 tsk. paprika
100 g. chorizo 
½ liter madlavningsfløde

Desuden: olie, salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Smør et ovnfast fad med olie og læg kartofler, chorizo og grøntsager lagtvis heri. Krydr med salt, peber og paprika undervejs.

2. Hæld madlavningsfløde over retten og sæt den i ovnen 1 time og et kvarter ved 175 grader. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar