Kartoflerne og kyllingen passer sig selv i ovnen mens du laver salaten. Nem mad på en hverdag.
Stegt Kylling med Olivenkartofler og Fennikelsalat til 2 personer
Ingredienser:
400 g. kartofler, både
olie, salt og peber
½ glas grønne oliven
2-4 kyllingeoverlår (eller 2 hele kyllingelår)
saft og skal af ½ citron
½ spsk. chilisauce
1 spsk. olivenolie
1 fennikel, meget tynde skiver
150 g. spinat, smalle strimler
1 spsk. olivenolie
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Vend kartoflerne med olie, salt og peber og læg dem i et ovnfast fad sammen med oliven. Læg kyllingestykkerne ovenpå.
2. Vend olivenolie med citronsaft, citronskal og chilisauce og krydr med salt og peber. Smør det på kyllingen.
3. Sæt fadet i ovnen 40 min ved 200 grader.
4. Bland fennikel og spinat og vend med olivenolie. Krydr med salt og peber.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar