tirsdag den 13. marts 2018

Stegt Kylling med Olivenkartofler og Fennikelsalat




Kartoflerne og kyllingen passer sig selv i ovnen mens du laver salaten. Nem mad på en hverdag.

Stegt Kylling med Olivenkartofler og Fennikelsalat til 2 personer


Ingredienser:

400 g. kartofler, både
olie, salt og peber
½ glas grønne oliven
2-4 kyllingeoverlår (eller 2 hele kyllingelår)
saft og skal af ½ citron
½ spsk. chilisauce
1 spsk. olivenolie

1 fennikel, meget tynde skiver
150 g. spinat, smalle strimler
1 spsk. olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Vend kartoflerne med olie, salt og peber og læg dem i et ovnfast fad sammen med oliven. Læg kyllingestykkerne ovenpå.

2. Vend olivenolie med citronsaft, citronskal og chilisauce og krydr med salt og peber. Smør det på kyllingen. 

3. Sæt fadet i ovnen 40 min ved 200 grader.

4. Bland fennikel og spinat og vend med olivenolie. Krydr med salt og peber. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar