onsdag den 11. april 2018

Krydret Millionbøf med Selleri-Kartoffelmos




Endnu en hverdagsret, der kan laves både vegansk og traditionelt med hakket oksekød. Det er op til dig. 

Krydret Millionbøf med Selleri-Kartoffelmos til 2 personer


Ingredienser:

1 løg, hakket
2 fed hvidløg, hakket
10 g. hakket ingefær
200 g. hakket oksekød eller plantefars
150 g. gulerødder, revne
1 ds. hakkede tomater (hæld ca. 1 dl. væske fra)
2 tsk. paprika
1 tsk. røget paprika
2 tsk. oregano

½ knoldselleri, tern
400 g. kartofler, tern
20 g. smør (evt. vegansk)

Desuden: olie, salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog selleri og kartofler i usaltet vand ca. 20 min. 

2. Steg løg, hvidløg og ingefær i olie et par minutter.

3. Tilsæt kød/plantefars og steg til det er brunet.

4. Tilsæt gulerødder, hakkede tomater, paprika, røget paprika og oregano og kog godt igennem til mosen er færdig. Smag til med salt og peber.

5. Hæld vandet fra kartofler og selleri og mos dem med en kartoffelmoser. Rør smør i og smag til med salt og peber. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar