Quesadillas er tortillas lagt sammen med ost og andet fyld og stegt på panden. Her er de fyldt med pesto, kylling, spinat og ost og serveret til en fyldig salat.
Quesadillas med Mexicansk Salat til 2 personer
Ingredienser:
150 g. stegt kyllingebryst, små tern
100 g. spinat, skyldet
2 spsk. pesto
100 g. revet ost
4 små tortillas
1 dl. creme fraiche
1 hjertesalat, snittet
2 tomater, tern
½ rødløg, hakket
150 g. majs
1 bdt. koriander, snittet
1 spsk. olivenolie
½ spsk. limesaft
Desuden: olie og salt
Ingredienser:
1. Put spinaten i en gryde med en smule vand og varm op til spinaten er faldet sammen. Afkøl og pres vandet fra.
2. Anret salat, tomat, rødløg, majs og koriander på to tallerkener. Dryp med olie og limesaft og krydr med salt.
3. Smør to tortillas med pesto og fordel spinat, kylling og ost herpå. Læg de to sidste tortillas ovenpå.
4. Steg tortillas på begge sider i lidt olie til de er gyldne og osten er smeltet. Brug en tallerken til at vende dem. Skær dem i kvarte.
5. Server salaten med quesadillas og creme fraiche.
4. Steg tortillas på begge sider i lidt olie til de er gyldne og osten er smeltet. Brug en tallerken til at vende dem. Skær dem i kvarte.
5. Server salaten med quesadillas og creme fraiche.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar