En dejligt forårsagtig bulgursalat med stegt halloumi. Hvis du endnu ikke har smagt halloumi, så er det tid at prøve det. Osten er stege-fast, så den smelter ikke på panden. Til gengæld smager den virkelig godt varm.
Bulgursalat med Grillet Halloumi til 2 personer
Ingredienser:
100 g. bulgur
1 hjertesalat, snittet
125 g. cherrytomater, kvarte
2 forårsløg, snittet
1 potte persille, hakket
150 g. asparges, snitter
100 g. ærter
200 g. halloumi, 6 tykke skiver
saft af ½ citron
1 spsk. olivenolie
2 spsk. ristede pinjekerner
Desuden: olie, salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Kog bulgur 15 min i letsaltet vand.
2. Anret salaten på to tallerkener.
3. Bland tomater, forårsløg, asparges, ærter og perspille i en skål.
4. Steg halloumi i lidt olie 2 min på hver side.
5. Hæld vandet fra bulguren og hæld den i en skål. Tilsæt citronsaft, olivenolie, salt og peber.
6. Bland bulgur og grøntsager og anret på salaten. Anret halloumi øverst og drys med pinjekerner.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar