Sider

tirsdag den 1. maj 2018

Bulgursalat med Stegt Halloumi





En dejligt forårsagtig bulgursalat med stegt halloumi. Hvis du endnu ikke har smagt halloumi, så er det tid at prøve det. Osten er stege-fast, så den smelter ikke på panden. Til gengæld smager den virkelig godt varm.

Bulgursalat med Grillet Halloumi til 2 personer


Ingredienser:

100 g. bulgur
1 hjertesalat, snittet
125 g. cherrytomater, kvarte
2 forårsløg, snittet
1 potte persille, hakket
150 g. asparges, snitter
100 g. ærter
200 g. halloumi, 6 tykke skiver
saft af ½ citron
1 spsk. olivenolie
2 spsk. ristede pinjekerner

Desuden: olie, salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog bulgur 15 min i letsaltet vand. 

2. Anret salaten på to tallerkener.

3. Bland tomater, forårsløg, asparges, ærter og perspille i en skål. 

4. Steg halloumi i lidt olie 2 min på hver side.

5. Hæld vandet fra bulguren og hæld den i en skål. Tilsæt citronsaft, olivenolie, salt og peber. 

6. Bland bulgur og grøntsager og anret på salaten. Anret halloumi øverst og drys med pinjekerner. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar