Sund og sommerlig vegansk aftensmad.
Nudler med Sataygrønt og Tofu til 2 personer
Ingredienser:
2 spsk. sesamfrø
2 spsk. peanutbutter
1 spsk. limesaft
1 spsk. sød chilisauce
3 spsk. sojasauce
1 spsk. vand
200 g. fuldkornsnudler
2 fed hvidløg, hakket
4 forårsløg, snittet
1 peberfrugt, strimler
1 squash, halve skiver
200 g. asparges, snitter
100 g. tofu, tern
olie til stegning
½ potte koriander, hakket
Fremgangsmåde:
1. Rist sesamfrø på en tør pande til de er gyldne.
2. Rør peanutbutter med limesaft, chilisauce, sojasauce og vand.
3. Kog nudlerne 3-5 min i letsaltet vand.
4. Steg hvidløg kort i olie i en wok.
5. Tilsæt grøntsager og tofu og steg under omrøring ca. 5 min til alt er mørt.
6. Rør saucen i og server på nudler drysset med koriander og sesamfrø.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar