Ugens første opskrift fra aarstidernes veganske måltidskasse. En simpel pastaret med bagte grøntsager og lækkert græskarsalt. Retten kan også serveres som tilbehør.
Pasta med Bagt Ratatouille og Græskarsalt til 2 personer
Ingredienser:
1 aubergine (1 cm tykke skiver)
1 squash (1 cm tykke skiver)
20 g. græskarkerner
1 løg (finthakket)
3 fed hvidløg (finthakket)
1 tsk. spidskommen
½ chili (hakket)
1 dåse hakkede tomater
150 g. fuldkornspasta
Desuden: olie, salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Drys aubergineskiverne med salt og læg dem i et stort dørslag ca. 10 min.
2. Vend aubergine- og squashskiver i lidt olie og læg dem på bagepapir på en bageplade. Bag 20 min ved 200 gader.
3. Kog pastaen i letsaltet vand.
4. Rist græskarkernerne ca. 3 min på en tør pande. Lad dem køle lidt af.
5. Steg løg, hvidløg og chili i lidt olie et par minutter. Tilsæt hakkede tomater og ½ dl. vand og kog ca. 15 min ved svag varme.
6. Knus græskarkernerne i en minihakker og bland lidt salt i.
7. Vend grønsager og drænet pasta i tomatsaucen og smag til med salt og peber. Server drysset med græskarsalt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar