Denne opskrift stammer fra aarstiderne, og er originalt med shirataki-nudler, som er en meget kalorielet nudel lavet på en særlig meltype. Jeg ved ikke, hvor de fås ude i butikkerne, men muligvis i asiatiske butikker. Alternativt bruges almindelige fuldkornsnudler.
Desuden: olie, salt og peber
Ramen med Nudler og Grøntsager til 2 personer
Ingredienser:
2 portobellosvampe (tern)
200 g. gulerødder (tynde stave)
1 bdt. forårsløg (snittet)
8 dl. grønsagsbouillon
½ dl. tamarisauce
400 g. shiratakinudler (eller 125 g. fuldkornsnudler)
Fremgangsmåde:
1. Stegt svampe og gulerødder i lidt olie ca. 5 min.
2. Tilsæt forårsløg og steg kort.
3. Tilsæt bouillon og bring i kog.
4. Skyld shiratakinudlerne og overhæld dem med kogende vand. Lad dem trække 2 min og dræn vandet fra. Bruger du almindelige nudler skal de koges og afdyppes.
5. Rør tamarisauce i suppen og smag til med salt og peber.
6. Læg nudler i bunden af to skåle og hæld suppe og grøntsager over. s
Ingen kommentarer:
Send en kommentar