mandag den 4. juni 2018

Ramen med Nudler og Grøntsager




Denne opskrift stammer fra aarstiderne, og er originalt med shirataki-nudler, som er en meget kalorielet nudel lavet på en særlig meltype. Jeg ved ikke, hvor de fås ude i butikkerne, men muligvis i asiatiske butikker. Alternativt bruges almindelige fuldkornsnudler.

Desuden: olie, salt og peber

Ramen med Nudler og Grøntsager til 2 personer


Ingredienser:

2 portobellosvampe (tern)
200 g. gulerødder (tynde stave)
1 bdt. forårsløg (snittet)
8 dl. grønsagsbouillon
½ dl. tamarisauce 
400 g. shiratakinudler (eller 125 g. fuldkornsnudler)

Fremgangsmåde:

1. Stegt svampe og gulerødder i lidt olie ca. 5 min.

2. Tilsæt forårsløg og steg kort.

3. Tilsæt bouillon og bring i kog.

4. Skyld shiratakinudlerne  og overhæld dem med kogende vand. Lad dem trække 2 min og dræn vandet fra. Bruger du almindelige nudler skal de koges og afdyppes. 

5. Rør tamarisauce i suppen og smag til med salt og peber.

6. Læg nudler i bunden af to skåle og hæld suppe og grøntsager over. s


Ingen kommentarer:

Send en kommentar