Wraps i madpakken: Det mest fantastiske ved wraps er, at de kun bliver bedre af at blive pakket ind i husholdningsfilm og komme med som madpakke. Brødet bliver blødt og lækkert og fyldet når virkelig at sætte sig. Når din wrap er rullet sammen skæres den over på midten og hver halvdel pakkes i staniol, så det er nemt at åbne den ene ende og spise derfra.
Wrap med Tunfisk til 1 person
½ dåse tun i vand, drænet
1 hårdkogt æg
4 oliven
salt og friskkværnet peber
1 stor tortillawrap
1½ spsk. mayonnaise 40 %
1 tsk. sennep
snittet icebergsalat
1 tomat
Fremgangsmåde:
1. Vend tun med hakket æg, oliven i tern, salt og peber.
2. Rør mayonnaise og sennep sammen.
3. Fjern kernerne fra tomaten og skær den i tern.
4. Lun tortillawrap'en i ovnen, smør den med mayonnaise og rul den om salat, tomat og tunfyld.
5. Rul stramt sammen så enderne lukkes, skær midt over og server eller pak i husholdningsfilm.
ProPoints: 12 points
Wraps er virkelig en fantastisk! jeg elsker også selv at tage dem med på arbejde, og alt passer jo næsten til. Jeg har dog ikke prøvet med tun endnu, så er blevet lidt inspireret af dit indlæg;) KH K
SvarSletHej Kat
SvarSletJeg tror ikke rigtig der er nogen grænser for hvad man kan putte i sådan en wrap, men er glad for at du fandt lidt inspiration :)
Hilsen,
Tina