Ugens tema: Gulerødder
Dette er den sidste opskrift i emnet om gulerødder, og jeg håber, at I er blevet inspireret til nogle nye måder at bruge gulerødder på. Billedet til denne opskrift er desværre ikke helt retfærdiggørende til den lækre opskrift, men gulerødderne i sennepsflødesauce er virkeligt lækre. Jeg spiste pasta til retten, men kartofler eller brød egner sig også fint.
Karbonader med Gulerødder i Sennepsflødesauce til 2 personer
Ingredienser:
200 g. hakket svinekød
1 æg
1 spsk. mel
salt og peber
2 spsk. mel
1 spsk. olie
400 g. gulerødder
1 spsk. dijonsennep
3 dl. madlavningsfløde
½ bdt. basilikum
Fremgangsmåde:
1. Rør det hakkede kød med salt, peber og æg. Rør melet i og rør godt. Form til to karbonader og lad dem hvide.
2. Skræl gulerødderne og skær dem i bjælker. Kog dem i letsaltet vand 8 min. Hæld vandet fra og lad dem dryppe af.
3. Rør fløde og sennep sammen i en gryde og varm op. Lad det småkoge ca. 10 min.
4. Vend karbonaderne i mel og steg i olie ca. 5 min på hver side til de er gennemstegte.
5. Vend gulerødderne i flødesaucen sammen med finthakket basilikum, varm igennem og server til karbonaderne.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar