fredag den 1. juni 2018

Portobelloburger med Hoisin og Syltet Grønt



En rigtig grøntsagsburger, som man kan spise med velbehag og god samvittighed. Den er fra årstidernes måltidskasse.

Portobelloburger med Hoisin og Syltet Grønt til 2 personer


Ingredienser:

200 g. gulerødder (tynde stave)
1/4 agurk (tynde stave)
1½ dl. eddike
3 spsk. sukker

½ dl. hoisinsauce
½ rød chili (hakket)
1 fed hvidløg (presset)
1 spsk. olivenolie

1 spsk. eddike
1 fed hvidløg (presset)
4 portobellosvampe

4 små fuldkornsburgerboller
½ bdt. forårsløg (snittet)

Desuden: olie, salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Varm eddike, sukker, salt og peber i en gryde til sukkeret er smeltet, og køl det lidt af i en skål. Tilsæt gulerod og agurk og lad det trække. 

2. Rør hoisinsauce med chili, hvidløg og olie. 

3. Rør eddike med hvidløg og lidt salt. Læg svampene med stilken i vejret og hæld marinaden på. Steg svampene i lidt olie 3 min på hver side.

4. Flæk burgerbollerne og varm dem på en brødrister eller i ovnen.

5. Fyld bollerne med hoisinsauce, svampe, grøntsager og forårsløg. 








Ingen kommentarer:

Send en kommentar