Hvem er jeg?


Jeg hedder Tina, jeg er 34 år gammel, og jeg bor alene i Vejle. At jeg bor alene betyder, at jeg kan komme til at eksperimentere alt jeg orker med madlavningen, og det betyder normalt, at jeg ikke ret tit spiser mad, som jeg tidligere har lavet. Det er noget nyt næsten hver dag. Typisk er det jeg laver baseret på en opskrift, men jeg laver altid om i opskriften så den passer til mig og min smag.

Principperne i min madlavning er ikke hverken særlige eller komplicerede. Det er helt almindelig mad, som jeg spiser på helt almindelige dage. Fælles for de fleste opskrifter er, at jeg forsøger at leve op til sundhedsstyrelsens anbefalinger. Det vil sige masser af fuldkorn og grønsager og ikke ret meget fedt. Det er ikke altid at opskrifterne i sig selv indeholder mange grønsager, men i så fald spiser jeg grønsagerne som tilbehør.

Når det kommer til kager og desserter, så er madpyramiden ikke så synlig. Kage og dessert er ikke noget jeg spiser til daglig, og jeg går derfor heller ikke synderligt op i andet, end at det skal smage fantastisk.

Og slutteligt vil jeg skrive lidt om, hvorfor jeg blogger. Det gør jeg ganske simpelt, fordi jeg brænder for at lave spændende hverdagsmad, som alle kan lære at lave, og som jeg synes det er fedt at dele med alle jer andre. Men en blog er ikke beregnet til at være envejs, og jeg sætter stor pris på at se/høre, hvad I har at sige, så skriv en kommentar eller en email med ris, ros, ideer, spørgsmål, ideer til bloggen osv.

Jeg har besluttet at min blog som udgangspunkt ikke skal indeholde reklamer, undtaget er dog test af produkter der relaterer sig til bloggen.


Jeg kan kontaktes på:
patrizia70811@gmail.com

1 kommentar: