lørdag den 26. maj 2012

Chili con carne




Chili con carne er helt klart en af mine favoritter, og selv om den version der har kogt i timevis klart er den bedste, så kan det være en fordel at have smutvejene til en hurtig version der også er særdeles velsmagende. Denne version indeholder en række smutveje, og den egner sig derfor særdeles som et godt hverdagsmåltid. Sundt og færdigt på ingen tid. Opskriften er min egen.


Chili con carne til 2-3 personer


Ingredienser:

300 g. hakket oksekød 3-6 %
1 dåse chilibønner
1 dåse hakkede tomater
2 fed hvidløg
1 tsk. sambal oelek
2 tsk. salt

Fremgangsmåde:

1. Svits kødet i lidt olie og tilsæt resten.

2. Bring det i kog og lad det simre under låg 5 min eller til tilbehøret er færdigt. (Det kan tåle at stå i flere timer).

3. Smag til og server med ris eller brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar