torsdag den 9. april 2015

Snoede Påskebrød med Anis og Vanille




Ugens tema: Forårsfrokost

Jeg bagte disse brød til nogle gode frokostsalater. Brødene er bagt på AMO's selfraising flour, og de skal derfor ikke hæve og er færdige indenfor en times tid. Brødene er noget søde, så de egner sig også rigtig godt til en brunch eller morgenmaden.

Snoede Påskebrød med Anis og Vanille, 12 stk.


Ingredienser:

125 g. blødt smør
50 g. sukker
3 æggeblommer
1 dl. mælk
1½ tsk. vanillesukker
2 tsk. knuste anisfrø
400-500 g. AMO selfraising flour (eller alm. mel og 1 tsk. bagepulver)

1 æg
sesamfrø

Fremgangsmåde:

1. Pisk smør og sukker skummende med en el-mikser. Pisk æggeblommerne i et ad gangen. Pisk mælken i.

2. Tilsæt det meste af melet, vanillesukker og anisfrø. Rør godt sammen. Tilsæt mel og ælt til dejen er glat.

3. Del dejen i 12 og tril hver til en lang pølse. Bøj på midten og sno. 

4. Læg brødene på bagepapir på en bageplade, pensl med sammenpisket æg og drys med sesam.

5. Bag 15-20 min ved 200 grader og lad dem køle lidt på en bagerist. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar