fredag den 8. maj 2015

Pasta med Kylling og Spinat




Ugens tema: Gratineret pasta

En super nem "alt i et fad" ret som børnene også er glade for.

Pasta med Kylling og Spinat til 2 personer


Ingredienser:

100 g. pasta
150 g. hel frosset spinat
½ spsk. olie
2 kyllingebrystfilet
1 fed hvidløg
2½ dl. mælk
Maizena udrørt i lidt vand
50 g. revet ost
revet muskat
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen i letsaltet vand. Kog spinaten med de sidste par minutter. Lad det dryppe af.

2. Skær kyllingen i strimler og hak hvidløget. Steg begge i olie i en wok eller på en stegepande til kødet er gennemstegt. Tag det af panden.

3. Hæld mælk i wokken, bring i kog og jævn saucen.

4. Hæld ost, kylling, hvidløg, pasta og spinat i gryden og rør godt rundt. Smag til med muskat, salt og peber.

5. Hæld i et ovnfast fad og gratiner 15 min ved 225 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar