søndag den 3. september 2017

Frokostsalat med Kylling, Kartofler og Bacon




En måltidssalat, der kan laves i forvejen og spises til alle måltider. Nemt og praktisk.

Frokostsalat med Kylling, Kartofler og Bacon til 2 personer


Ingredienser:

150 g. kyllingebryst
salt og peber
½ pakke bacon i skiver
200 g. kartofler
½ broccoli, buketter
2 gulerødder, skiver
1/4 iceberg, snittet
½ dl. dressing, den du bedst kan lide

Fremgangsmåde:

1. Kog kartoflerne 10 min i letsaltet vand.

2. Steg baconen på en tør slip let pande og læg den på køkkenrulle.

3. Krydr kyllingen med salt og peber og steg den på baconpanden til den er gennemstegt.

4. Læg gulerødderne ned til kartoflerne og kog yderligere 6 min.

5. Læg broccoli i kartoffelgryden og kog 4 min. Hæld vandet fra og afkøl det hele på en tallerken.

6. Når alt er afkølet lægges iceberg, kartofler i tern, gulerødder og broccoli i to plastikbøtter eller på to tallerkener. Top med kylling i tern og bacon.

7. Hæld dressing i plastikbøtter eller dryp over salaten på tallerkener. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar