torsdag den 5. juli 2018

Asiatisk Laks med Sprød Topping



Masser af sprøde grøntsager, lækker velstegt laks og sprød topping med peanuts og rasp.




Asiatisk Laks med Sprød Topping til 2 personer

Ingredienser:

2 peberfrugter (store strimler)
1 bdt. forårsløg (3 cm lange stykker)
150 g. sukkerærter
1 rød chili (strimler)
2 cm. ingefær (hakket)
2 laksefileter uden skind
1 spsk. sojasauce
saft af 1 lime
½ spsk. olie

25 g. peanuts
1/4 bdt. koriander
revet skal af ½ lime
1 spsk. rasp
½ spsk. olie

Fremgangsmåde:

1. Vend peberfrugt, forårsløg, sukkerærter, chili og ingefær med sojasauce, limesaft og olie. Krydr med salt og peber.

2. Læg det hele i et ovnfast fad og sæt i ovnen 15 min ved 200 grader.

3. Hak peanuts og koriander i en minihakker og rør det sammen med limeskal, rasp og olie. 

4. Læg laksen over grøntsagerne og fordel topping herpå. Bag 8 min ved 200 grader.

5. Server med godt brød eller ris.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar